Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 October 25, 2007

Arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Aamir KhanBollywood acteur heeft het er niet makkelijk mee. Terwijl Aamir nog kampt met familieproblemen rond de geestelijke gesteldheid van zijn broer Faisal is er nu ook nog een arrestatiebevel, zonder mogelijkheid tot borgtocht, tegen hem uitgevaardigd. Het gerechtshof heeft dit besloten nadat de acteur tot 3 keer toe verzuimd heeft om voor de rechter te verschijnen inzake oneerbiedigheid voor de nationale vlag.

Aamir Khan was op 16 Augustus uitgenodigd om een nieuwe Toyota showroom, waarvan hij brand ambassador is, te openen. De Bollywood ster verscheen die dag om 22:00 ’s avonds om in alle haast het lint door te knippen en lette daardoor niet op de nationale vlag die nog hoog in de lucht wapperde terwijl het halfstok zou moeten hangen na zonsondergang. Deze belediging en onoplettendheid jegens de nationale vlag wordt een ‘intelligente’ man als Aamir erg zwaar aangerekend.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter