Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

October 23, 2007 

‘Straf’ voor politie na felicitatie Sanjay DuttSanjay Dutt, de bad boy van Bollywood, zit weer achter de tralies wegens illegaal wapenbezit. Daar komt nog bij dat de wapens verband hebben met de Mumbai aanslagen in 1993 waarbij 257 mensen om het leven kwamen en nog eens 800 gewond raakten. Dutt werd op 31 Juli veroordeeld tot 6 jaar celstraf maar is vanwege een technische procedurefout op vrije voeten gesteld. Hij zou namelijk de veroordeling, die meer dan 4.000 pagina’s telt, nog niet gezien hebben. Nadat zijn advocaten een copy van het vonnis ontvangen hadden, heeft Sanjay Dutt, die overigens nog steeds beweert onschuldig te zijn, zich gisteren bij Justitie gemeld. Zijn advocaten hebben aangekondigd in hoger beroep te zullen gaan.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter