Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

October 2, 2007 

Bollywood Salman KhanHet lijkt er op dat Bollywood en haar sterren hard op weg zijn om een speciale plek te veroveren in het prominente Madame Tussauds in Londen. Na Amitabh, Aishwarya en Shahrukh is het nu de beurt aan Bollywood ‘bad boy’ om een wassen beeld in Madame Tussaud te krijgen. Slechts een paar maanden geleden is het beeld van SRK onthuld en nu klopt het museum alweer bij Salman aan.

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, zal het beeld waarschijnlijk in Januari 2008 onthuld worden. Volgens geruchten is Salman erg blij, te meer omdat hij slechts de vierde Bollywood acteur is die een wassen beeld krijgt. Onlangs werd hij ook nog geëerd met een Rajiv Gandhi Award. Na vele jaren in de filmindustrie gewerkt te hebben, lijkt het er nu op dat de veelbesproken acteur eindelijk erkenning voor zijn bijdrage krijgt.

We vragen ons alleen af of Salmans beeld naast dat van Aishwarya geplaatst zal worden. ;-)

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter