Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 September 7, 2007

Bollywood - Abhishek in openhartig gesprek met CNNDe ‘kroonprins’ van Bollywood, Abhishek Bachchan, die voorheen werd afgeschilderd als enkel de schaduw van zijn legendarische vader stond, wordt nu gezien als een van de beste en veelgevraagde acteurs. In het programma “Talk Asia“, dat deze week wordt uigezonden, geeft Bachchan de presenatrice Anjali Rao een rondleiding op de set van zijn nieuwe film ‘Sarkar Raj’ en vertelt hij over de verschillende rollen die hij nu vertolkt als acteur, zoon en echtgenoot. Hij is erg openhartig over de vele obstakels die je als acteur moet overwinnen om je uiteindelijk te onderscheiden van de andere acteurs met een beroemde achtergrond.

Over het samenwerken met zijn eveneens bekende vrouw en een ’s werelds mooiste vrouwen, Aishwarya, zegt het geweldige gevoel te hebben dat hij continue op ‘honeymoon’ is. “Ik vind het geweldig om samen met haar de hele dag op de set te werken en daarna samen naar huis te gaan. Te meer omdat we beide acteurs zijn en er een tijd kan komen dat we elkaar een paar maanden niet zullen zien.”

Hoewel Abhishek Bachchan temidden van zeer beroemde familieleden is opgegeroeid, is het succes hem niet komen aanwaaien. Hij heeft keihard moeten werken om zijn huidige sterrenstatus te moeten bereiken. Volgens hem moet je naast hard werken ook simpelweg geluk hebben. “Er zijn heel veel getalenteerde acteurs die er beter uitzien dan ik en veel meer capaciteiten bezitten, maar die helaas niet net als mij het geluk aan hun zijde hadden. Ik voel me dan ook erg gezegend,” aldus Abhishek.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter