Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Hollywood - Bollywood

Verschillende Hollywoodstudio’s en investeringsfondsen willen graag op grote schaal gaan samenwerken met Bollywood.

Dat schrijft de Financial Times. Volgens de krant werken Sony Pictures, Walt Disney en Viacom (het moederbedrijf van Paramount) aan projecten en partnerschappen om zo toegang te krijgen tot de Indiase filmmarkt, die vroeger meer gesloten was.

“De Indiase filmmarkt, die ook bekend staat onder de naam ‘Bollywood’, een samentrekking van Bombay en Hollywood, kent een zeer sterke groei. De handel in India lijkt steeds meer op die in de rest van de wereld”, zegt de topman van Sony Pictures Entertainment, Michael Lynton. Sony is al een samenwerking gestart met de Indische filmproducer en -distributeur Eros International en wil vier tot zes Indische films per jaar produceren. Met de film ‘Saawariya’ heeft Sony een eerste poging gewaagd om voet aan de grond te krijgen in Bollywood.

Ondanks de tegenvallende cijfers blijft Sony geloven in een beter vooruitzicht.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter