Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Het magische woord van 2007 was ‘global warming’ en de beautyindustrie springt komend jaar ook in op deze trend met crèmes die beloven je huid jong en glanzend te houden zelfs onder extreme klimaatsschommelingen. 3-1-2008  Clinique Repairwear Clinique is een van de eerste cosmeticamerken die een gat in de ozon én markt combineert: de Clinique Repairwear Lift SPF 15 Firming Day Cream (vanaf € 45) is een klimaatregelaar voor je huid, die helpt om het vochtpeil hoog te houden zelfs onder extreme klimaatsverschillen. Verder belooft de crème natuurlijk de eerste lijnen en rimpels te vervagen en je huid strakker te maken Wat zit er in het potje? Krachtige vochtverzorgers als sodium hyaluronaat, extract van graanzemelen en Coleus Barbatus-extract die een natuurlijke barrière voor je huid vormen. Vitamine E en olijfextract moeten je huid hydrateren maar de echte truc zit hem in een mix van adenosinefosfaat, creatine en decarboxy carnosine HLC die de huid helpen vernieuwen en een gehydroliseerde extensin (collageen) die je huid helpen aanpassen aan wisselende temperaturen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter