Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

January 2, 2008

Sherlyn Chopra

Sherlyn Chopra die als Bollywood actrice te bewonderen was in de films Time Pass, Game, Raqeeb en Red Swastika heeft met haar muziekalbum ‘Outrageous’ de overstap gemaakt naar een zangcarrière. Tijdens een interview vertelde ze dat ze sinds haar 16e al songteksten schrijft. Toen ze een jaar geleden besefte dat ze een carrière als actrice wel kon vergeten, besloot ze haar songteksten zelf op een cd uit te brengen.

De Bollywood film ‘Red Swastik’ was geflopt en de regisseur gaf haar de schuld. Volgens hem lag het aan haar sexy uitstraling terwijl Sherlyn vond dat ze overdreven moest acteren van hem. Hoewel ze de hele situatie als pijnlijk heeft ervaren, staat ze nog wel open voor nieuwe filmrollen en is ze welwillend om in een bikini voor de camera te verschijnen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter