Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 October 17, 2007

Bollywood - Koena MitraHoewel er weinig over geschreven wordt, ondergaan veel Bollywood sterren cosmetische chirurgie voor een perfecte ‘look’. Eerder werd al bericht dat Bollywood actrice een borstvergroting heeft ondergaan. Onlangs heeft actrice Rakhi Sawant tijdens een tv interview onthuld dat ze haar borsten heeft laten vergroten.

“Wat God mij niet geeft, krijg ik van de dokter’, zei Rakhi lachend. Naar het schijnt, gaan niet alleen de actices maar ook de acteurs onder het mes. Zo zouden Salman Khan en Himesh Reshammiya gebruik maken van haarimplantaten. Het lijkt erop dat sterren in Bollywood dezelfde kant opgaan als de sterren in Hollywood, waar steeds meer mensen hun heil zoeken in reconstructieve, plastische chirurgie voor een jongere look.

Dat cosmetische chirugie voor sommigen helaas niet altijd even goed uitpakt, blijkt uit onderstaande foto’s van Bollywood babe . Hoewel zij ontkent een facelift te hebben ondergaan, is op de foto’s duidelijk te zien dat haar lippen te veel zijn opgespoten en haar neuscorrectie is mislukt.
Koenaaaaaaaaaaaaaahh

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter