Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Speciaal voor vrouwen met een getinte huid verkoopt Etos bij een aantal winkels een uitgebreid assortiment make-up en gezichtsverzorging van het merk Black Opal. De producten komen tegemoet aan de specifieke wensen van de donkere vrouw.

Een variatie aan foundations

Het assortiment bevat decoratieve en tegelijkertijd optimaal verzorgende make-up. Een belangrijk deel van dit assortiment zijn de foundations. Er zijn verschillende soorten: vloeibare foundation voor de vette(re) huid, crèmefoundation voor de normale tot droge huid en normale tot vette huid, lichtgewicht crèmefoundation voor de vette(re) en onzuivere huid, foundation in stick-vorm voor de normale en droge huid, concealers en gezichtspoeder. De hoogwaardige, hypoallergene, huidverzorgende samenstellingen sluiten perfect aan bij datgene dat de huid nodig heeft. Speciale vetabsorberende bestanddelen voorkomen dat de huid storend gaat glimmen en houden de teint mooi mat, levendig en natuurlijk.

Verzorgingsproducten, ook voor de donkere man

Etos Bijlmerplein en Etos Reigersbos verkopen tevens gezichtsreinigende en -verzorgende producten om de getinte huid optimaal te verzorgen. Verkrijgbaar zijn crèmes tegen donkere vlekken, gezichtsreiniging tegen onzuiverheden, maar ook een gezichtsreiniger en aftershave lotion voor de donkere man.Ook verkrijgbaar bij V&D

print pagina

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter