Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Make-up artist Eddie Funkhouser lanceert Constellations, zijn nieuwste make-up collectie, in Nederland. De collectie is geïnspireerd door de schitterende kleuren van het oneindige heelal met haar fonkelende sterren. De make-up valt op door sprankelende kleuren en is daardoor ook zeer geschikt voor vrouwen met een getinte of donkere huid.

Kosmische schoonheid
De inspiratie van het heelal en haar sterren is terug te vinden in elke nieuwe magische kleur voor ogen en lippen. De verschillende combinaties creëren oneindig veel mogelijkheden voor kosmische effecten. Constellations is niet voor niets vernoemd naar het sterrenstelsel. De texturen en kleuren helpen je om te schitteren tijdens de feestdagen, een avond uit of in je dagelijkse leven.

Filosofie
Constellations is net zoals de vorige collectie gebaseerd op Funkhouser’s filosofie dat er in iedere vrouw een echte ster schuilt. Het is zijn passie om vrouwen te helpen deze innerlijke kwaliteiten naar boven te halen en te laten schitteren. “Je leeft in een wereld van oneindige mogelijkheden. Je kunt al je dromen waar maken. Geloof het, en schitter als een ster”, aldus Funkhouser.

Collectie
De E. Funkhouser New York producten zijn verkrijgbaar vanaf circa € 20. Constellations bestaat uit Eye Color Duo, Glitter Eye Pencil, Shimmer Eye Pencil, Creme Cheek Color, Lip Gloss, Sparkling Lip Glaze, Nail Lacquer en Loose Body Glitter.

De collectie Constellations is vanaf nu verkrijgbaar via Amway en wordt in meer dan 36 landen verkocht. Wil je weten waar? Bel dan met Amway via het algemene telefoonnummer 0344-677220 voor de dichtstbijzijnde distributeur.

Over Eddie Funkhouser
Funkhouser is de extravagante New Yorkse make-up artiest die bekend is geworden door MTV’s Mission Makeover en door zijn medewerking aan modeshows van onder andere Armani. De beroemde visagist imponeerde de fashionwereld al eerder met opvallende kleurpaletten voor schitterende make-up effecten.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter