Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Zoenen, eten en drinken: tijdens de kerstdagen doe je weinig anders. Dus go easy on the lipstick en verleg het accent naar de andere delen van je gezicht. Lees hier de beste party-proof tips!

1. Ogen

Eyeliner
zorgt voor het grootste effect met de minste inspanning. Onze favoriete kleuren voor de feestdagen zijn donkerblauw, chocoladebruin en roest.
Populaire oogschaduwtinten dit jaar zijn paars (fits everyone!) en chocoladebruin. Combineer die tinten met zwarte eyeliner of geef ze extra sparkle door er witte glitterpoeder doorheen te mengen. Krul tenslotte je wimpers en geef ze een paar lagen zwarte mascara.

shuuemura.jpg
Favoriet: Shu Uemura eyeliner kleur ‘Rikancha’

2. Wenkbrauwen

Dit seizoen horen wenkbrauwen dik, vol en mooi in model te zijn. Maak ze extra opvallend door ze met wenkbrauwpotlood op te vullen – zet kleine streepjes tussen de haartjes – en kam ze in model met een gel.

anastacia.jpg

Favoriet: Anastacia brow pomade (via Rob Peetoom)

3. Lippen

Waren we het erover eens dat een opvallende lipstick niet echt handig is tijdens een feestje? Hier is een andere optie: kies een lipstick die lijkt op de natuurlijke kleur van je lippen (aka nude lipstick) of neem zo’n handig klein potje lipgloss mee. Met je vingers aangebracht geeft dat een mooi transparant effect. Nu laat je laat geen afdrukken achter en hoeft niet elke keer naar het toilet om bij te werken. Handig!

glossjes.jpg
Favoriet: de lipglosspotjes van The Body Shop

4. HuidPrep je huid tussen werk en feest met een sponsje moisturizer: dep wat onder je ogen en op je wangen voor een instant glow. Poeder nog even af en je bent klaar voor de volgende ronde.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter