Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

September 21, 2007

Hrithik Roshan kreeg de award voor beste acteur (in ‘Krrish’)Hoewel Bollywoodsterren het steevast ontkennen, schijnt er toch wel een link te zijn tussen Bollywood en de Onderwereld. Sanjay Dutt, Salman en zelfs Shahrukh Khan zijn er al eens van beschuldigd dat ze connecties met de onderwereld hebben. Nu word er waarschijnlijk nog een superster aan die lijst toegevoegd: .

Volgens diverse berichten zal Hrithik ondervraagd worden over zijn vermeende contacten met de onderwereld. Het balletje is gaan rollen nadat een zekere Iqbal Attrawala in zijn bekentenis Hrithik’s heeft genoemd. De politie beweert dat Attrawala, die op 5 september in Dubai werd aangehouden, vitale informatie heeft verstrekt over de banden tussen Bollywoodsterren, cricket spelers en de onderwereld. Nu maar hopen dat de beschuldiging jegens Hrithik vals is.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter