Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bollywood – The Show in Nederland

Op 28, 29 en 30 december is de adembenemende musical ‘Bollywood The Show’ voor de hele familie te zien in Amsterdam RAI Hal 8. Bollywood – The Show is de nieuwe muziek en danssensatie! Een terugblik op 80 jaar Indiase filmgeschiedenis aan de hand van prachtige beelden, bekende choreografieën en succesvolle soundtracks. Een wervelende introductie in de glamourwereld van ’s werelds grootste filmindustrie.

Meer dan 50 dansers, zangers en acteurs, rechtsreeks uit de filmstad Bombay (Mumbai), brengen een kleurrijk pallet aan beelden tot leven – van het traditionele India tot de glitterkitsch van de Bollywood filmwereld. Op de site van Metro kun je kaarten winnen voor deze show.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter