Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 September 25, 2007

Bollywood ster Celina JaitleyBollywood actrice Celina Jaitley timmert flink aan de weg. De afgelopen tijd heeft ze diverse modeshows gelopen waaronder de ‘Wills Lifestyle Indian Fashion Week’. Verder heeft ze nog maar net de opnames voor haar eerste internationale film ‘Love has no Language’afgerond en heeft ze alweer getekend voor haar eerste Hollywood film ‘The Quest of Sheherzade’. Deze film is een Hollywood remake van het historisch verhaal over de legendarische 1001 Nachten en de mystieke prinses Sheherzade. Celina is erg enthousiast over dit filmproject waaraan ook bekende Hollywood acteurs zullen deelnemen.

De firma Brillstein-Grey Entertainment, het managementbureau in Hollywood, zal al haar belangen behartigen met betrekking tot haar internationale carrière. Het bureau vertegenwoordigt Hollywoodsterren als Kate Beckinsale, Gwenyth Paltrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Brad Pitt en Adam Sandler. is de eerste Bollywoodster die door dit top managementbureaus in Hollywood vertegenwoordigd zal worden. Andere Bollywood actrices die eerder bij Brillstein-Grey Entertainment hebben aangeklopt, zijn wegens onbehoorlijk gedrag aan de kant gezet. Zowel Celina’s manager van Brillstein als de producent van ‘The Quest of Sheherzade’ zijn ervan overtuigd dat Celina met haar schoonheid en acteertalent een internationaal publiek zal aanspreken.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter