Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bollywood - kus van Richard Gere voor Shilpa ShettyShilpa Shetty ondervindt nog altijd gevolgen van de zoen die ze maanden geleden kreeg van filmster Richard Gere. De Bollywood actrice werd woensdag gearresteerd op het vliegveld van Mumbai en ze mocht het land niet verlaten meldt Novum Nieuws. Dat maakte haar woordvoerder donderdag bekend.

De 32-jarige schone werd na korte tijd weer vrijgelaten en mocht zich bij haar gevolg voegen. Shetty was op weg naar Berlijn, waar zaterdag de Europese première van haar musical ‘Miss Bollywood’ plaatsvindt.

Gere zoende en knuffelde Shetty in april publiekelijk, tijdens een bijeenkomst voor de bestrijding van aids in New Delhi. De stunt had woeste protesten van conservatieve hindoes tot gevolg. Een plaatselijke rechtbank verordende de arrestatie van Gere en Shetty en verbood de actrice om het land te verlaten.

Het hooggerechtshof verwierp de beslissing al snel, maar die beslissing zou woensdag niet zijn opgedoken in het computersysteem van de immigratiedienst op het vliegveld in Mumbai. Volgens een woordvoerder van Shetty wil de Bollywood actrice het incident aankaarten bij de autoriteiten.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter