Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bollywood - Rani gaat trouwenNaar het schijnt heeft Bollywood actrice haar prins op het witte paard gevonden. Ze is er volgens Zee news helemaal klaar voor om in het huwelijksbootje te stappen met haar ‘jeugdvriend’ Aditya Chopra, de zoon van Yash Raj Chopra.

Rani heeft de geruchten, die al geruime tijd rond gingen, over haar affaire met de getrouwde Aditya altijd ontkend. In eerdere berichten die reeds in 2006 en 2007 op deze site verschenen, beweerde Rani een puur vriendschappelijke relatie te hebben.

Inmiddels hebben de twee zich in allereil verloofd en zullen ze volgend jaar februari met elkaar in het huwelijk treden. De ceremonie zal plaatsvinden in het beroemde ‘Umaid Bhavan Palace’, waar ook het huwelijk van Liz Hurley en Arun Nayar plaatsvond.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter