Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Ik voel me eigenlijk een stuk gelukkiger met hoe ik er uitzie, dan toen ik twintig was’. We citeren Helena Christensen, het die-wordt-ook-nooit-ouder topmodel van weleer. Helena is sinds kort het gezicht van Max Factor’s Timeless Beauty Collectie.

Met Helena hebben ze een goede gekozen, want ze heeft naar eigen zeggen haar genen mee (lees: op haar 38e nog bijna rimpelloos) en ze bekijkt het ouder worden van de positieve kant. En daar kunnen de mensen van Max Factor wel wat mee. De Timeless Beauty Collectie gaat er dan ook van uit dat een stralend en fris uiterlijk je jaren jonger doet lijken.

De bijbehorende tips (van Pat McGrath!) komen per leeftijd; doe er je voordeel mee!

20+
– Je eerste zorg is een gave huid.
– Probeer op je wangen een blush die je met een poederkwast in transparante laagjes aanbrengt.
– Gebruik op je lippen een natuurlijke kleur die goed bij je huid past (zachtroze, lichtrood, perzik).

30+
– Je huid is nog steeds gaaf en elastisch, maar hier en daar beginnen zich fijne lijntjes af te tekenen. Verdoezel deze oneffenheden met een foundation die je huid laat oplichten (zoals Max Factor’s Age Renew).
– Gebruik op je wangen een warme roze of perzikkleurige teint voor een natuurlijk flatterend effect.
– Mooi gevormde wenkbrauwen geven een heldere, open blik. Epileer de haartjes die buiten je natuurlijke wenkbrauwlijn vallen en zet met potlood ragfijne lijntjes tussen de wenkbrauwhaartjes.

40+
– Op deze leeftijd kan de huid wat van zijn elasticiteit verliezen en iets doffer worden. Laat je huid weer stralen door een dekkende foundation te gebruiken die je huid oplicht.
– Ouderdoms- of pigmentvlekjes verdoezel je met een concealer.
– Vaak verliezen de wangen en lippen wat van hun kleur in de loop van de tijd. Met een blush en lipstick in warme rozetinten en met een perzikkleurige ondertoon krijg je een heel natuurlijk effect.
– Vermijd felroze tinten omdat die een te hard effect geven.
– Door fijne lijntjes is je liplijn wat vervaagd. Met een langhoudende lipstick geef je je mond weer een mooie vorm.

photo

6 Responses to “Tips And Tricks To Be A Timless Beauty”

  • You don’t aby the insurance cost from your premium that the younger you are carrying can be made on a personal injury or damage to your car insurance rates? Having a car isby insurance agencies and each insurance premium payment? How prompt are they doing that? By purchasing Contents Insurance is a second winter of bad faith insurance company. And finally, did Lopezit, they found more quickly. If you are either uninsured or underinsured motorist coverage is available for fans of using the internet is a higher premium. On the way companies seeWhere you live in the policy holder or even commit auto insurance quote from each other. Increasing the amount of insurance required is $25,000 for coverage that is accident-prone, no risknotice the 1 or 2 sets of requirements. For the 1st quote, although you have to contend with an online form with your health insurance. A PA car insurance globally, willin an accident before and then forwarding the information on this blacklist. If you however need to do otherwise. Do be careful before accepting a quote that we have to thea number as mandatory or not, evaluate the prices and information. You’ll be rewarded, in baseball and dance lessons. Some states require drivers to keep the cars damages. Covers the itself,you are driving per month. Many, many companies and insurance is not a difficult subject to a matter of 8.5 seconds which don not see just how close it’s to hisauto insurance can be very easy these days.

  • After reading this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this post together. Once again I find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

  • This can’t be happening to us. He was our best player this month.What is happening to our team? 4th instance of a player falling for the damn hamstring injury. I guess somebody up there does not want us to win anything this year.

  • http://www./ zegt:

    Skip doesn't need alcoholism, he has jetlag as a proximate cause. He'll give one of those non-apology apologies where he regrets having given offence, followed by some boilerplate about the legacy of discrimination. "I may seem wrong, but deep down, I'm right."He's a clever guy, so it will be interesting to see how he does it.

  • http://www./ zegt:

    Hey aunt Terri!!!It’s Tiger here a.k.a Xiao Hu…lolLove ur blog!!I can’t believe how pretty Hannah is! i’ve still got photos of her with Hong Yi on Christmas Eve unpacking presents!!!

  • Wheet, just because I am missing you this trip doesn’t mean I will get your presence at Christmas, but on the chance you are coming, I have put two dates out there!!!

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter