Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

welcome     Bharat Entertainment International (BEI) brengt op 21 december de komedie ‘Welcome’ uit. Het gaat om een komedie uit Bollywood over een Indiase jongen die verliefd wordt op het zusje van een maffioso. De hoofdrol in Welcome wordt vertolkt door Aksay Kumar. De man die vorig jaar ook tijdens de kerst in Nederland de hoofdrol speelde in het succesvolle ook in Nederland uitgebrachte ‘Bhagam Bhag’.

Uday Shetty (Nana Patekar), Manju (Anil Kapoor) en hun baas Sikander (Feroz Khan), drie criminelen, willen hun zusje Sanjana (Katrina Kaif) dolgraag getrouwd zien in een respectabele familie. Wanneer Uday de knappe vrijgezel Rajiv (Akshay Kumar) ontmoet, is hij ervan overtuigd dat Rajiv dé juiste man is voor Sanjana. Rajiv zijn oom, dokter Ghunghroo (Paresh Rawal) is helemaal niet gecharmeerd van het feit dat zijn neef betrokken raakt bij een criminele familie en keurt dit af, geheel tegen de zin van de drie broers.

Ondertussen leert Sanjana, die helemaal niets afweet van haar broers plannen, Rajiv kennen op een cruise en ze worden verliefd op elkaar. Dokter Ghunghroo, die niet weet dat zij het zusje is van de drie criminelen, accepteert haar in zijn familie.

De drie totaal verschillende broers proberen intussen op de meest onmogelijke manieren dokter Ghunghroo zover te krijgen hun zusje alsnog te accepteren. De consternatie neemt een geheel andere wending als een sexy dame (Mallika Sherawat) ten tonele verschijnt en beweert de verloofde van Rajiv te zijn.

‘Welcome’ is een doldwaze komedie met komedie king Aksay Kumar in de hoofdrol. Regisseur Aneez Bazmee, winnaar van de Filmfare Award voor de beste film in 2005 ‘No Entry’, heeft Aksay Kumar in deze film gekoppeld aan zijn ster uit die film Anil Kapoor.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter