Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

op October 17, 2007

Rekha 53 en nog steeds Bollywood stijl divaBollywood ster Rekha is gisteren, 10 oktober, 53 jaar geworden. Met haar immer gracieuze uiterlijk wordt zij nog steeds gezien als Bollywoods meest stijlvolle diva. Hoewel zij de afgelopen jaren de publiciteit heeft gemijd, weet zij nog steeds veel harten te beroeren. Vorig jaar nog is ze door het Britse blad ‘Eastern eye’ zelfs uitgeroepen tot een van de meest sexy vrouwen van Azië.

, wiens geboortenaam Bhanurekha Ganesan is, wordt sinds het begin van haar carrière in de jaren 70 tot nu gezien als een icoon van de Indiase cinema. Ze is een sex symbool dat bekend staat om haar schoonheid, acteertalent en danscapaciteiten. Ze heeft zeer uiteenlopende rollen gespeeld in meer dan 180 films. Door mee te werken aan zowel Indiase mainstream als artistieke filmprojecten heeft ze als actrice niet alleen commercieel succes genoten maar ook lovende kritiek ontvangen voor haar prestaties.

Verder heeft ze ook in een aantal controversiële films van Mira Nair gespeeld waaronder ‘Kama Sutra: A Tale of Love in 1996′ en ‘Aastha: In the Prison of Spring’.Voor vele Bollywood actrices, waaronder Aishwarya Rai, is Rekha dan ook een groot voorbeeld. Aish bestempelde haar tijdens een interview als veelzijdig en uitermate inspirerend.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter