Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Weer rechtzaak i.v.m. Bollywood films

Vorige week deed de Rotterdamse rechtbank uitspraak in een strafzaak tegen 17 personen die werden verdacht van het verhandelen van illegale cd’s en dvd’s via 14 Rotterdamse winkels. De strafrechter veroordeelde drie verdachten, die naast het verkopen in een videotheek ook illegale Bollywood dvd’s invoerden en distribueerden, tot het betalen van een boete van € 15.000, een werkstraf van 100 tot 200 uur en 3 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Een verdachte werd vrijgesproken en alle overige verdachten kregen boetes van € 1.500 tot € 5.000, afhankelijk van het aantal in beslag genomen goederen. 140.000 in beslag genomen cd’s en dvd’s worden vernietigd.

Na signalen dat bij zogenaamde Bollywood- videotheken in Rotterdam op grote schaal gepirateerde films aangeboden zouden worden, besloten de strafrechtelijke autoriteiten in 2005 tot actie over te gaan. Toen vonden in Rotterdam 14 invallen tegelijkertijd plaats. waarbij in totaal ruim 140.000 illegaal gekopieerde dvd’s en cd’s in beslag werden genomen. Het ging hierbij voornamelijk om illegale kopieën van Indiase Bollywood- films en muziek-cd’s, maar ook om westers repertoire. Het merendeel van het illegale product was afkomstig uit Pakistan, een van de belangrijkste bronnen van illegale kopieën van Indiaas muziek- en filmrepertoire.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter