Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

December 6, 2007

Aishwarya’s eerste modeshowBollywood ster Aishwarya Rai Bachchan heeft na haar huwelijk weer voor het eerst een modeshow gelopen voor een nieuwe bruidscollectie van het luxueuze horlogemerk Longines. Gisteren poseerde een zichtbaar gelukkige Aish voor de camera’s en was ook erg welwillend om alle vragen te beantwoorden over haar huwelijk en vermoedelijke zwangerschap.

De voormalige schoonheidskonigin vertelde dat het getrouwde leven haar uitstekend bevalt. “Ik zit in een geweldige fase van mijn leven en voel me echt gezegend. Abhishek en ik hebben het nog steeds over onze huwelijksreis”, aldus Aish. Los van haar huwelijk is ze ook erg enthousiast over haar grote Hollywood project, het vervolg op Pink Panther, The Pink Panther Deux met Steve Martin waarin zij de hoofdrol vertolkt van crimineel expert.

Hoewel uit het interview met niet duidelijk is geworden of ze zwanger is, hebben wij onder meer vanwege haar vollere gezicht toch een sterk vermoeden dat ze wel in blijde verwachting is.

One Response to “Aishwarya’s eerste modeshow na huwelijk”

  • BestLien zegt:

    I see you don’t monetize studiowm.nl, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks
    every month with new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter