Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

December 5, 2007

Rani Mukherjee boos in AmsterdamDe populaire Bollywood actrice Rani Mukherjee was een tijd terug in Amsterdam voor opnames van een film. Samen met Saif Ali Khan werd gefilmd op de drukke Damrak. Starreporter volgde haar toen op de voet met zijn camera. Dit tot grote ergernis van de actrice, die keer op keer vroeg of de reporter kon stoppen met filmen. Acteur Saif Ali Khan valt haar bij en uiteindelijk geeft Starreporter het op. Na afloop van de opnames ging Rani even shoppen bij de Amsterdamse C&A waar de cameraman haar opwachtte. Bekijk het filmpje op de site van Starreporter.nl. (Het filmpje is oud maar nu pas gepubliceerd op starreporter.nl)

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter