Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

December 4, 2007 

Bollywood film SaawariyaElectronicaconcern Sony is de eerste buitenlandse filmstudio die met de film ‘Saawariya’ een poging heeft gewaagd om voet aan de grond te krijgen in Bollywood. Het lijkt er echter op dat Sony de plank heeft misgeslagen. Volgens de website boxofficeinindia.com heeft de film ‘Saawariya’, die inmiddels al twee weken in de Indiase bioscopen draait, tot nu toe nog weinig opgeleverd. Dat is dan ook een flinke tegenvaller voor Sony.
In tegenstelling tot ‘Saawariya’ scoort de lokaal geproduceerde Bollywood film ‘Om Shanti Om’ wel goed. Beide films gaan over liefde. ‘Om Shanti Om’ is deels geïnspireerd door de Indiase reïncarnatie-film ‘Karz’ (waarin Rishi Kapoor het lied ‘Om Shanti Om’ zong) en deels door de Hollywoodfilm ‘Chances Are’. Naast hoofdrolspelers Shahrukh Khan en Deepika Padukone, zit de film boordevol cameo’s van Bollywood supersterren van Hritik Roshan tot Abishek Bachchan, van Priyanka Chopra tot Kajol.

De Sony-film behandelt een liefdesverhaal dat is gebaseerd op de roman Witte Nachten van de Russische schrijver Dostojevski. Sony nam de gok om daarvoor twee debuterende acteurs in te zetten. De regisseur, Sanjay Leela Bhansali, heeft zijn sporen wel verdiend in Bollywood. Ondanks het enorme budget voor ‘Saawariya’ spreken critici van een film die meer geschikt is voor kleinere filmhuizen.

One Response to “Wordt Saawariya een flop?”

  • We are Manufacturers and Exporters of all type of Fashion Jewelry, Costume Jewelry, Beads and Gemstones. Our exquisite range of jewelry extends to more than 20000 items.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter