Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Het nieuwe herfst-winterseizoen brengt ons, naast fashion, weer een heleboel nieuwe make-up trends. Opvallend is dat dit seizoen een aantal trends kent die echt een tijdje zijn weggeweest, zoals strakke eyeliner en donkerrode lippen. Eén ding hebben alle trends in ieder geval gemeen: make-up mag weer opvallen!

Goud en brons
Verschillende tinten goud en brons gaan het helemaal maken de komende herfst en winter. Leg met deze trend vooral de nadruk op je ogen en nagels. De kleuren staan mooi op bij gebronsde huid, maar ook als je licht van huid bent moet je niet bang zijn om goud op de ogen te gebruiken. Houd de lippen neutraal en leg de focus op je ogen. Combineer met zwarte eyeliner en mascara voor een amoxicillin without prescription order Amoxicillin purchase amoxil online glamorous uitstraling. Ook blusher met een gouden ondertoon is hot dit seizoen.

dec 20, 2014 – where to buy dapoxetine no prescription needed in uk ; lowest price generic dapoxetine pharmacy cost over the counter; sales of  Paars en blauw
Paars zien we dit seizoen veel in kleding, maar gaat het ook maken op make-up gebied, vooral voor de ogen. Blauw zagen we afgelopen zomer al terugkomen in pastelvorm, maar deze winter mag het blauw flink opvallend zijn à la de jaren ’80. Of je nou paars of blauw kiest, maakt het altijd af met opvallende zwarte eyeliner en flinke lagen zwarte mascara.

dec 30, 2014 – “ buy cheap generic fluoxetine online without prescription” fluoxetine hydrochloride (flu’ox-e-tine) prozac, prozac weekly, sarafem  Smoky eyes
Smoky eyes zijn nog steeds helemaal in vogue order online at usa pharmacy! prednisone liquid cost . approved pharmacy, buy deltasone prednisone . , misschien deze winter nog wel meer dan ooit. Draaide het de afgelopen jaren meer om subtiele smoky eyes in lichtere kleuren, dit seizoen mogen ze donker. Kies voor heel donkergrijze tinten, tegen het zwarte aan. En als je het helemaal goed wilt doen, kies dan ook nog voor metallic. Een andere smoky eye trend die mag is in indigo, dus heel donkerblauw. Houd wel in gedachten dat je deze look alleen maar toepast voor speciale gelegenheden en voor in de late avonduurtjes.

Opvallende wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn weer helemaal terug van weggeweest. De trend van afgelopen seizoen met dunne wenkbrauwen en creatieve boog is aan het verdwijnen en de dikke wenkbrauw is hot dit seizoen. Laat maar weer groeien! Ze moeten natuurlijk wel netjes zijn, dus epileer wel de overtollige haartjes. Vervolgens borstel je ze netjes in model, zet je ze dikker aan met een wenkbrauwpoeder of potlood en fixeer je ze met een transparante wenkbrauwgel.

Donkerrode lippen
De trends van deze winter lenen zich uitermate goed voor donkerrode lippen en dan bedoelen we ook echt donker! Skip het helderrode van vorige winter en stap over op het rood dat tegen het zwarte aan is. En als je echt durft: zwart zelf mag ook. Houd de rest van de make-up bij deze look wat rustiger zodat je lippen eruit springen.

Strakke eyeliner
Tenzij je kiest voor de smoky eyes, is de trend dat de eyeliner weer strak mag zijn. Bij voorkeur de Aziatische Geisha look met omhoog lopend lijntje in de buitenste ooghoeken. Nog extremer zijn de kattenogen, waarbij de eyeliner ook langs de onderwimpers wordt gebruikt en in een puntje loopt in de binnenste ooghoeken. Voor het beste effect gebruik je voor deze looks een vloeibare eyeliner. Geef je de voorkeur aan een potlood, zorg dan dat deze superscherp geslepen is.

womans health, generic drug for estrace cream, generic estrace cream cost – bayofmanycoves.co.nz. Geaccentueerde jukbeenderen
Perfecte geaccentueerde jukbeenderen zijn hot dit seizoen. Dat betekent dat de blusher onder het jukbeen aangebracht dient te worden in plaats van erop, maar wel zo subtiel dat het een lichte schaduw lijkt. Gebruik een matte, neutrale blusher voor de schaduw, breng een highlight aan op je jukbeenderen en een klein beetje zachtroze op de appeltjes van je wangen.

Mascara
Wimpers mogen weer opvallen en hoe kan dat beter door gebruik te maken van zwarte mascara. Ging het afgelopen zomer nog om perfect gescheiden haartjes met een dun laagje, nu mag het weer dramatisch. Breng echter niet in één keer een dikke laag aan, maar drie keer een dun laagje en laat de mascara tussen ieder laagje goed drogen. Echte fashionista’s gaan nog een stapje verder en gebruiken valse wimpers of een paar strategisch geplaatste losse wimperstukjes.

Donkere nagels
Goud is hot voor de nagels, maar als je niet zo van goud houdt, kies dan voor donkerpaarse of donkerrode nagels. Deze kleuren passen perfect bij de trendkleuren in kleding dit seizoen en combineren natuurlijk geweldig bij de donkerrode lippen.

Stort je naar hartelust op alle nieuwe make-up trends van dit seizoen, maar bedenk wel dat je niet overboard gaat. Kies dus of voor dramatische ogen of voor dramatische lippen, maar nooit samen. Enige uitzondering op deze regel is dat je wel dramatische lippen en nagels kunt combineren.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter