Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Nagelbijter? Niet echt charmant van die afgekloven vingers en al helemaal niet wanneer je een prachtige jurk aan hebt, omdat je een chique feestje op het programma hebt staan. En aangezien je nagels niet in één dag weer lang zijn, zit er niets anders op dan nepnagels te nemen. Maar voor welke moet je nu kiezen?

Acrylnagels
Acrylnagels worden gemaakt uit een mengsel van poeder en vloeistof. Hierdoor ontstaat een bolletje wat later met een penseel op de nagels wordt aangebracht. Wanneer het acryl is aangebracht en voldoende hard is geworden, wordt de nagel gevijld zodat de vorm en lengte worden bijgewerkt. Het acryl wordt overigs gewoon op je eigen nagel aangebracht. De nagels worden krasvrij gemaakt en van een glanslaag voorzien. Acrylnagels hebben altijd een nabehandeling nodig. Je nagels groeien iedere maand zo’n 1 tot 2 mm, dus de nagels moeten worden bijgevuld om de uitgroei en eventuele beschadigingen weg te werken. Het bijvullen vindt gemiddeld één keer in de drie weken plaats. Wanneer de nagelstyliste de nagels bijvult, krijg je niet steeds dikkere nagels, want zij vijlt eerst een stuk van het acryl weg.

Gelnagels
Voordat de gel wordt aangebracht, worden eerst de nagels gedesinfecteerd en de nagelriemen worden losgemaakt. Daarna wordt er eerst tips op de natuurlijke nagels bevestigd, zodat deze worden verlengd. De nageltip wordt transparant gevijld en de gel wordt dan op de tip aangebracht. Met een UV lamp worden de nagels verhard en later in vorm gevijld. Daarna worden de nagels voorzien van een topcoat. Voor de verzorging van de nagelriemen is er een speciale olie. Ook deze nagels moeten weer eens per drie tot vier weken bijgevuld worden. Het leuke aan gelnagels is dat je ook bijvoorbeeld strass-steentjes op je nagels kan laten aanbrengen.

Plaknagels
Wanneer je acrylnagels of gelnagels teveel werk vindt, of het onhandig vindt om elke keer je nagels te laten bijvullen, zijn de zogenoemde plaknagels het alternatief. Deze welbekende nagels kun je gewoon bij de drogist kopen en zelf aanbrengen. Het nadeel is echter dat zij in generics are also called generic versions or generic drugs (generic prozac ). to the question, what is a generic?, the answer, a full equivalent of the original dec 15, 2008 – order erythromycin uk ; buy cheap erythromycin; erythromycin; erythromycin; mammamia; buy cheap baclofen ; tretinoin cream online; cytotec;  24 mar 2013 … buy female viagra online. cheapest price, approved canadian pharmacy. 24/7 30 dec 2013 … buy atarax online – order generic atarax ?atarax 25 mg price – click here! alprazolam withdrawals [archive]: a benzo withdrawal can leave … zyban online apotheke zyban online no time er afvallen, vooral wanneer je niet gewend bent lange nagels te hebben. Het voordeel is natuurlijk wel dat je ze dezelfde avond nog af kan halen en verder kan gaan met nagelbijten. Wanneer je kiest voor plaknagels, zoek dan wel een setje met reële lengtes. Probeer ze ook mooi te lakken, want de plaknagels zien er vaak erg nep uit.

Gemiddeld liggen de prijzen van acryl- en gelnagels rond 40 tot 65 euro en het opvullen kost zo’n 30 euro per keer.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter