Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 December 3, 2007

Bollywood - Shilpa ShettyZe arriveerde per privéjet in Nederland en ze slaapt, net als ooit Prince en de Rolling Stones, in het sjieke Haagse hotel Des Indes. We hebben het over die tot en met donderdag optreedt in Den Haag, in de musical Miss Bollywood. In Het Algemeen Dagblad kun je een uitgebreid artikel over haar lezen, waarin ze aangeeft dat ze zich Den Haag nog herinnert van de uitreiking van de International India Film Academy Awards in 2005.

Wat ze niet weet, is dat de stad de grootste Hindoestaanse gemeenschap van het Europese vasteland kent en ze daardoor minder anoniem over straat kan dan ze had gehoopt. ,,Ze hebben in het hotel een spa en je kunt je laten masseren,’’ zegt ze. ,,Ik denk dat mij daar de komende dagen eens lekker op ga trakteren’’ zegt ze in de krant.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter