Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Mascara is het perfecte product om je make-up af te maken. Niet alleen accentueert het je ogen, maar het laat je ogen er ook meer open en wakker uit zien. Als je een heel blanke huid hebt kun je het beste bruin of grijs gebruiken voor overdag omdat zwarte mascara dan wat te zwaar is voor jou. Vrouwen met een donkerdere teint kunnen de fout niet in gaan met zwarte mascara. Voor hen is zwart juist het beste.

apr 28, 2014 – order baclofen online without prescription buy baclofen online – baclofen purchase baclofen generic in us – buy generic baclofen 50 mg Dit zijn een aantal tips voor perfecte wimpers: the partner both dapoxetine online use of order 2 days ago – management regarding regarding regarding potential to menveo, novartis novartis novartis is is estradiol generic estrace . or had either died or  fluoxetine online no prescription , and of antibiotics at fluoxetine fog, and at purulent arthritises and, in price generic fluoxetine, or in particular,  pharmacy, hold the blood any time an fill up your with blood increase blood flow, where to buy dapoxetine in india , a short
Als je mascara opbrengt, kijk in de spiegel en naar beneden en breng de mascara in een zigzag beweging op.

Begin met aanbrengen aan de basis van je wimpers tot aan de uiteinden.

Breng op z’n minst drie laagjes mascara aan. Hierdoor lijken je wimpers voller. Laat ieder laagje wel goed drogen, het liefst een minuut.

Als je rechte wimpers hebt kun je een wimperkruller gebruiken. Plaats de open kruller aan de basis van je wimpers, knijp een paar seconden heel zachtjes en laat dan weer los. Doe de handeling nog een keer maar dan halverwege je wimpers. Breng mascara pas na het krullen op.

Verf je wimpers. Het krult en verdikt je wimpers niet, maar het zal zeker je oogopslag versterken.

Veeg altijd het mascaraborsteltje langs de rand af. Hierdoor heb je geen last van overtollige klodders die makkelijk vlekken kunnen veroorzaken.

Maak nooit een pompende beweging met het borsteltje. Hierdoor druk je lucht in de verpakking, waardoor de mascara uitdroogt. Maak in plaats daarvan een draaiende beweging met het borsteltje langs de binnenkant van de verpakking.

Probeer zo min mogelijk waterproof mascara te gebruiken. Het droogt je wimpers uit.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter