Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

buy baclofen without rx order baclofen doctor prescribed baclofen 90 pills 10 mg 91.58$ what is baclofen called in mexico? do doctors in canada prescribe buy buy fluoxetine online purchase discount medication! prednisone 20 mg cortisone. fastest shipping, cost of generic prednisone . | usa canada uk | buy online without prescription . low prices, fast delivery and secure online processing. fluoxetine online dapoxetine news dapoxetine 120 mg buy dapoxetine , order prozac no prescription, can i order prozac online . Waarschijnlijk kennen jullie Twiggy als een mooie vrouw van middelbare leeftijd die jurylid is van America’s Next Top Model, maar in de jaren ’60 was zijzelf een topmodel, bekend om haar grote ogen met lange wimpers en magere, jongensachtige postuur.

Wil jij ook de Twiggy look met van die grote, open ogen, volg dan de volgende stappen.

Stap 1: Twiggy had altijd een frisse uitstraling met sproetjes, dus plamuur je gezicht niet dicht. Gebruik een lichte, niet dekkende foundation zodat je eigen huid (en eventueel je sproetjes als je die hebt) er nog doorheen te zien is. Geef je gezicht vervolgens een zachte glans met een dun laagje poeder met parelmoerdeeltjes.

Stap 2: Breng een bleke oogschaduw aan over het gehele ooglid tot aan de wenkbrauwen. Neem vervolgens een donkerdere tint en breng deze met een vochtig kwastje dik aan, net langs de bovenste wimperrand.

Stap 3: Neem nu een zwarte, vloeibare eyeliner en breng een dikke lijn aan rondom de ogen, ook langs de onderwimpers dus, alleen daar iets dunner. Waarschijnlijk zal je een paar keer goed moeten oefenen, maar voor deze look is vloeibare eyeliner echt noodzakelijk, een potlood vervaagt te snel en je creëert er niet zulke strakke lijnen mee.

Stap 4: Om echt de open ogen look te creëren, breng je op de binnenste oograndjes een flinke laag wit potlood aan.

Stap 5: Dit is de stap die de Twiggy look echt afmaakt. De wimpers zijn aan de beurt. Breng meerder lagen zwarte, verlengende mascara aan, maar laat iedere laag wel goed drogen voordat je een nieuwe aanbrengt. Om het ‘poppenwimper’-effect te krijgen, met name bij de onderwimpers, kun je heel voorzichtig steeds een paar wimpertjes aan de puntjes samenknijpen met een pincet. Als je erg handig bent, breng je nepwimpers aan, ook langs de onderkant. Voor de bovenkant kun je hele wimpers gebruiken, maar gebruik voor de onderkant losse stukjes.

Stap 6: Je wangen geef je een zachtroze kleurtje, waardoor het lijkt of je een beetje bloost. Als je niet precies weet waar de blusher aangebracht moet worden, lach dan naar je spiegelbeeld. Breng de blusher op de bollingen van je wangen aan, richting je haargrens maar niet helemaal tot aan de haargrens (dit werd pas een trend in de jaren ’80).

Stap 7: Maak je look nu af met een laagje zachtroze gloss, zodat de nadruk op je ogen blijft liggen en niet op je lippen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter