Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

December 2, 2007

Miss BollywoodVanavond gaat in Den Haag de musical ‘Miss Bollywood’ van start. Gedurende vijf dagen belooft Miss Bollywood haar publiek een kijkje achter de schermen in de wereld van Bollywood. Deze vrolijke, twee uur durend musical laat op een kleurrijke, hedendaagse manier de pracht en praal van Bollywood zien. Op humoristische wijze wordt de cultuur van deze filmindustrie in kaart gebracht.

De hoofdrol in deze Indiase, maar Engelstalige musical wordt gespeeld door . Zij was onder andere de winnares van het Engelse Celebrity Big Brother 2007 en is een van Bollywoods meest populaire actrices. Miss Bollywood is te zien van 2 t/m 6 december in het World Forum Convention Center te Den Haag.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter