Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Wil je een paar pondjes kwijt? Dan zou je in ieder geval moeten weten wat je wel en niet mag eten. Het enige dat je hoeft te doen is vijf voedingsmiddelen toe te voegen en vijf weg te laten. Je kunt het op je eigen tempo en eigen manier doen. Je hoeft het niet eens allemaal in één keer te doen, maar hoe sneller je je eetpatroon verandert, hoe sneller je resultaat ziet.

Als je al een paar van de toe te voegen voedingsmiddelen eet, voeg dan alleen de rest toe. Als er iets tussen zit dat totaal onmogelijk is voor jou, bijvoorbeeld omdat je allergisch bent, zoek dan naar iets wat zo dicht mogelijk in de buurt komt.

Als je al een paar van de weg te laten voedingsmiddelen niet meer eet, laat dan alleen de rest weg. Als je een bepaald middel al hebt verminderd maar nog niet helemaal hebt weggelaten, probeer dan of je het uiteindelijk helemaal kan laten verdwijnen uit je eetpatroon.

Als je zelfs maar een week ijverig bezig bent met dit plan zou het al enig resultaat moeten opleveren.

Deze vijf middelen voeg je toe

Vezels
Doe dit heel geleidelijk aan anders kun je last krijgen van (onschadelijke) gasvorming wanneer je lichaam zich aanpast aan een ander niveau. Goede vezelbronnen zijn groenten, vruchten en bonen.

buy amoxil online, can i take amoxicillin and codeine together, can u mix penicillin 500mg antibiotics after surgery does amoxicillin treat yeast infection . for otitis media can amoxicillin cause white stools amoxicillin cat dosage liquid. Rauwe groenten
Eet dit op een dagelijkse basis, niet alleen voor de rijke plantaardige stoffen en vitaminen en mineralen, maar ook voor de enzymen. Verse, rauwe groenten tot sap gemaakt telt absoluut mee.

advair diskus generic release date buy generic advair diskus online Flonase without prescription Bessen
De redenen waarom bessen goed voor je gezondheid zijn zouden een hele pagina kunnen vullen. Vertrouw er op dat het goed voor je is.

Noten
Eén portie is een kwart kopje. Pistachenoten, geroosterde amandelen of cashewnoten (niet uit de olie!), macadamia’s, pecannoten, noem maar op. Hierin zitten gezonde vetten en proteïnen, eet er alleen niet teveel van. Strooi ze over een salade, zo heb je twee vliegen in één klap: noten en rauwe groenten.

Proteïnen
Het liefst in iedere maaltijd. Eet twee keer per week vis, als het kan zelfs nog vaker. Gefrituurde vis, zoals lekkerbekjes en kibbelingen tellen niet mee!

Deze vijf middelen laat je weg

Pasta
Pasta behoeft geen uitleg. Het zit vol koolhydraten en zet dus makkelijk aan. Zeker als je niet intensief sport. Ik zeg niet dat pasta ongezond is, maar je moet wel sporten om de koolhydraten te verbranden. Wil je toch af en toe pasta? Eet dan volkorenpasta, je zit er sneller vol van.

De meeste broodsoorten
Alleen als het echt authentiek volkoren- of meergranenbrood is. En dat is niet het bruine brood uit de supermarkt. Hiervoor zou je naar een natuurwinkel moeten gaan of naar een heel goede bakker. En zelfs dan is het beter om niet meer te eten dan één à twee sneetjes per dag maximaal.

Commerciële ontbijtgranen
Dit is inclusief alles wat in een mooie verpakking zit en het woord ‘crunchy’ met zich meedraagt. Lees wat de ingrediënten zijn. Als je meer dan vijf gram suiker tegenkomt, zet het dan maar weer terug. Echte, niet kant en klare havermout valt trouwens niet in deze categorie, dit mag je dus rustig eten.

Frisdranken can you buy zoloft over the counter. zoloft 25 zoloft pills. zoloft vs paxil. best price zoloft 100mg . safe buy zoloft online buy sertraline online no prescription.
Zelfs geen lightdranken!

priligy sweden . dapoxetine price in pakistan duur celexa treatment dapoxetine france can buy. buy dapoxetine europe dapoxetine order dapoxetine uk buy  cheap, buy valtrex online no prescription, buy generic valtrex … Koekjes, cake, taart, crackers en toetjes
Een hele moeilijke, maar even door de zure appel bijten en een week lang niet eten. Zie het niet als een dieet maar als een experiment. Je wilt graag zien wat er gebeurt als je een paar onschadelijk klinkende samenstellingen zoals suiker en gehydrogeneerd vet (gehard vet) uit je voedingspatroon verwijdert. Probeer het maar. Misschien zal er niets uit komen. Misschien ben je definitief begonnen gewicht te verliezen.

O ja, en vergeet niet te sporten. Veel succes!

One Response to “Afvallen, wat mag je wel en wat niet”

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter