Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

legal pharmacy online! atarax overnight pharmacy — 24 hours trusted online pharmacy > animal health literacy > online pet pharmacies: atarax overnight… best prices for all customers! buy dapoxetine online. official drugstore, generic dapoxetine . generic atarax top quality medications. prednisone generic name brand name. free delivery, purchase prednisone online overnight. The love guru
Zelfverklaard Hindoe-leider Rajan Zed roept Hindoes en andere religieuzen in Nederland op tot een boycot van de nieuwe Amerikaanse film The Love Guru. Dat liet Zed dinsdag weten schrijft het ANP. De Hollywoodfilm met onder anderen Mike Myers, Jessica Simpson en Kanye West draait vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscopen. Volgens Rajan Zed drijft de film de spot met het Hindoeïsme, haar aanhangers en gewoonten.

Eerder riep de in Amerika wonende Indiër Hindoes in Engeland op de film niet te bekijken. Volgens Zed maakt Myers, die in de film een hindoe goeroe speelt, ongepaste grappen over piemels, draagt hij vrouwensieraden, neemt hij ‘het derde oog’ op de hak, drinkt hij thee door zijn neus en wil hij aangesproken worden met Zijne Hoogheid. ,,Humor is een belangrijk element in onze samenleving en Hindoes kunnen best tegen een grapje. Maar bepaalde tradities zijn niet bedoeld om de draak mee te steken.”

Bron www.bollywood.nl

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter