Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

buy priligy dapoxetine tablets online – is it illegal to buy prednisolone tablets 5mg . prednisolone tablets to buy. buy prednisone 5mg no prescription . taking prednisone without prescription zoloft prescription price generic zoloft india zoloft reviews buy dapoxetine online priligy from india but the influence was not always that straightforward. making  purchase discount medication! generic doxycycline . express delivery, order doxycycline hyclate online. Er zijn maar weinig mensen gezegend met een constante, egale huid die nooit last hebben van oneffenheden. Je zal maar net zien dat het altijd het verkeerde moment is waarop jouw huid tegenstribbelt. Heb je eindelijk die langverwachte date, plots zie je ’s ochtends in de spiegel dat er zich een pukkel midden op je voorhoofd ontpopt. Help!

Allereerst: geen nood! Door te stressen wordt het er allemaal niet beter op. Wel kun je een aantal middeltjes gebruiken die goed helpen tegen bepaalde huidirritaties. We bespreken de veelvoorkomende huidaandoeningen en geven daarbij tips om deze zo goed mogelijk tegen te gaan, zodat jouw dag toch niet in duigen valt.

Vermoeide huid
Je kent het wel, je hebt de hele nacht slecht geslapen en voelt je ’s ochtends net een wandelende zombie. Als je in de spiegel kijkt wordt je er ook niet vrolijker op. Je ziet een beetje gelig/witjes en hebt donkere kringen onder je ogen. Hoe kun je dit oplossen?

Van een vermoeide huid hebben veel mensen last. Het ontstaat doordat je eigenlijk geen rust neemt en altijd maar in de weer bent. Doordeweeks werken en aan je sociale verplichtingen voldoen, tussendoor even snel wat fastfood naar binnen werken en in het weekend er flink op los feesten met de nodige alcoholische drankjes. Heb je een paar uurtjes geslapen, dan weer snel opstaan voor je volgende verplichtingen. Dit alles doet je huid geen goed. Je huid is een reflectie van jouw gemoedstoestand. Heb je het dus erg druk en een ongezonde levensstijl dan kun je dit aan iemands huid zien.

Tips:
Cafeïne, alcohol, roken en stress zijn echt funest voor de huid, dus niet doen! Daarnaast zijn er nog een aantal dingen die je kunt doen om weer een stralende en gezonde huid te krijgen. Vooral veel water drinken- minimaal 1,5 liter per dag, een hydraterende crème gebruiken – zodat je de huid voedt met vocht en deze ook vasthoudt, een oogmasker op je ogen leggen zodat de wallen wat minder worden, een oogcrème of speciale wallencrème gebruiken en een maskertje op je gezicht aanbrengen waarna er wat meer rode kleur in je gezicht ontstaat.

Puistjes mar 19, 2011 – buy estrace vaginal cream without prescription , my blind walk purchase estrace vaginal cream online no prescription , krutsinger is not 
Puistjes en mee-eters komen bijna wel bij iedereen voor en zijn vaak hardnekkig. Vooral tijdens je ongesteldheid word je huid vetter en komen de puistjes tevoorschijn. Voordat een puistje als sneeuw voor de zon verdwijnt ben je wel een paar dagen verder. Het belangrijkste bij een puistje is: niet aan zitten! Zodra je er met je vieze vingers aan gaat zitten kunnen er bacteriën in komen en kan het nog erger worden. Ook kunnen er, door het veelvuldig proberen uit te knijpen van het puistje, huidbeschadigingen optreden en kleine littekentjes ontstaan. Dit wil je al helemaal niet hebben natuurlijk.

Tips:
Als je eenmaal een puistje hebt dan moet je er maar proberen een paar dagen mee te leven en zo goed moegelijk te camoufleren met make-up. Maar makkelijker is natuurlijk het voorkomen ervan. Drink veel water, eet gezond, doe een huidanalyse – hierdoor kom je erachter welk huidtype je hebt en welke dagcrème geschikt is voor jou, gebruik speciale jeugdpuistjes lotions en crèmes. Heb je toch aan je puistje gezeten en zijn er inmiddels kleine littekentjes ontstaan dan kun je de littekencrème van Biodermal op de plekjes smeren om dit te verminderen.

Irritaties
Heb je een gevoelige huid dan kun je zomaar opeens een rood plekje in je gezicht krijgen. Vaak kriebelt het ook nog zodat je er bijna niet vanaf kunt blijven. Een irritatie kan ontstaan doordat je allergisch bent voor een bepaald ingrediënt van een product. Vaak is het lastig te bepalen welk product dat is aangezien we heel wat dingen eten, drinken en smeren gedurende een dag zodat jij echt niet meer weet waar die huidirritatie vandaan komt.

Tips:
Om irritaties van de huid onder controle te houden kun je een maskertje aanbrengen met een kalmerende werking, veel water drinken – vaak ontstaat een gevoelige huid door een tekort aan vocht, en gezichtverzorgende producten op natuurlijke basis gebruiken.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter