Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

buy atarax online, purchase atarax, buy cheap atarax, atarax tablets, hydroxyzine pam, buy hydroxyzine online, cheap hydroxyzine. prednisone buy online no prescription. free delivery, buy prednisone steroids. prednisone price comparison . detailed faq pharmacy, prednisone sale. buy dapoxetine online herbs for treating erectile dysfunction. change yon perambulate the building all premature ejaculation dapoxetine . Sarah Jessica Parker pakt het slim aan. Nu ze weer enorm in de belangstelling staat vanwege de Sex and the City film, brengt ze meteen maar weer even een nieuw geurtje op de markt: Covet Pure Bloom.

De geur is vooral heel bloemrijk, wat eigenlijk verbazend is, omdat SJP zelf niet dol is op heel bloemige geurtjes. Maar ze koos dan ook niet voor standaard rozen, maar voor exotische bloemen.

De top bestaat uit donkere pruimen en kokosmelk. Het hart van de geur is opgebouwd uit tuberoos en Indonesische pikake (familie van de jasmijn) en de basis bestaat uit amber romige musk.

Op dit moment is het geurtje exclusief verkrijgbaar via het Amerikaanse Home Shopping Network, in combinatie met Lovely. Begin juli zal Covet Pure Bloom officieel worden gelanceerd. In Nederland zal de geur vanaf september te koop zijn in 30 ml (33 euro), 50 ml (46 euro) en 100 ml (62 euro).

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter