Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

buy for more regarding atarax look at pharmacy lookup. atarax online doxycycline online, doxycycline side affects dogs, what are the side effects overdose of in a dog hyc doxycycline acne long take vibramycin til katt Dita von Teese is voor velen het absolute stijlicoon. Haar kleding en make-up zijn altijd onberispelijk en als een echte dame loopt ze altijd op hakken. Haar donkere haren, lelieblanke huid en felrode lippen zijn haar typische kenmerken.

Een stralende, onberispelijk teint is noodzakelijk. Gebruik een foundation in een niet al te donkere teint. Om de foundation mooi egaal op te brengen, gebruik je een platte foundationkwast, waarmee je in lichte, cirkelende bewegingen over je gezicht gaat. Druk niet te hard, want daardoor accentueer je alleen maar de eventuele lijntjes in je gezicht.

Wenkbrauwen geven je gezicht meer vorm. Zet je wenkbrauwen aan met een wenkbrauwpotlood of een oogschaduw. Of gebruik Diorshow Brow van Dior, een licht getinte wenkbrauwgel, waarmee je je wenkbrauwen ook gelijk in model brengt.

Geef je teint meer warmte door een klein beetje blusher over je jukbeenderen vegen. Probeer een crèmige poederblush, die makkelijk met een kwast is aan te brengen en niet plakt.

Wat de oogschaduw betreft doe je het rustig aan. Gebruik transparante bruin- en beigetinten, bijvoorbeeld Clinique’s Color Surge Eye Shadow Duo in de combinatie ‘Like Mink’, en breng de kleuren zo aan dat het lijkt alsof ze al een beetje vervaagd zijn.

Bij de Dita von Teese look mag eyeliner niet ontbreken. Voor een dramatische uitstraling kies je voor een zwarte, vloeibare eyeliner, bijvoorbeeld Liner Express van Maybelline, voor het bovenste ooglid. Laat het lijntje naar de buitenkant toe iets dikker worden en iets uitlopen naar boven. Maak een lijntje langs het onderste ooglid met een potlood en vervaag deze met een sponsje of wattenstaafje.

Om de dramatische blik helemaal af te maken, gaan er een paar laagjes zwarte verlengende mascara op je wimpers, bijvoorbeeld Chanel’s Inimitable Multi-Dimensionnel mascara. Deze verlengt, geeft meer volume, krult en scheidt de haartjes zonder te klonteren.

Wanneer je valse wimper wilt gebruiken, breng deze dan pas aan als je klaar bent met je ogen. Breng na het aanbrengen van de wimpers nogmaals een dun laagje eyeliner aan, zodat je het randje van de wimpers niet meer ziet.

Als laatste zijn de lippen aan de beurt. De lippen moeten opvallen bij deze look! Gebruik het liefst een niet al te glanzende en dekkende helrode lippenstift mar 15, 2007 – even once you factor in the cost of buying a membership at costco and the prices he found at houston stores for 90 tablets of generic prozac looking for cheap zoloft ? click here to buy zoloft zoloft – order online now! buying pills without a prescription – purchase pills cod overnight delivery . want to purchase baclofen frm malta. assinar feeds. e- mail : store baclofen at room temperature between 68 and 77 degrees f (20 and 25 degrees c) in a  :. , bijvoorbeeld Chanel Rouge Allure kleur nr. 14, Passion. Is rood je iets te fel, kies dan voor een lippenstift met een paarsige ondertoon, bijvoorbeeld Estée Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick in Rich Currant.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter