Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

buy zoloft in melbourne zoloft 100 mg order online buy fast zoloft discount. zoloft gratuit zoloft vous 5mg zoloft order cheap zoloft 25 mg cod . zoloft in italy purchase discount medication! buy doxycycline malaria uk. online drugstore, buy doxycycline for acne. buy prozac online by lilly, worldwide delivery without rx, treatment of depressive disorders, prozac 20 mg 48 tabs ?34.13. De langverwachte Bollywood film ‘Love Story 2050′ met Bollywood sterren Priyanka Chopra, Boman Irani en nieuwkomer Harman Baweja gaat op 4 juli in première. De film wordt gezien als India’s eerste, echte science fiction film met bijzondere special effects, gecreëerd in internationale studio’s en belooft dus heel wat te worden. Zoals de naam al doet vermoeden, is ‘Love Story 2050′ een liefdesverhaal tussen twee jongeren (Harman Baweja en Priyanka Chopra) die door middel van een Tijdmachine in het jaar 2050 door Mumbai reizen. Geruchten gaan dat de film een remake is van Steven Spielbergs klassieker ‘Back to Future’.

Voor Bollywoods veelbelovende nieuwkomer Harman Baweja wordt het dubbel zo spannend omdat het niet alleen zijn debuutfilm is maar ook een project van zijn familie die keihard heeft meegewerkt. Zijn vader, Harry Baweja, heeft de film geregisseerd, zijn moeder heeft het geproduceerd en zijn zus heeft alle assistentie verleend.

In een onlangs gehouden interview heeft Harman alle hardnekkige geruchten over zijn ‘real life’ relatie met Priyanka ontkend. Los van die speculaties, is hij het zat dat hij voortdurend wordt vergeleken met Bollywood hunk Hrithik Roshan. “Wanneer ik ’s morgens in de spiegel kijk, zie ik alleen mezelf en denk aan mijn eigen carrière, ik hoop dan ook dat de film een succes wordt”, aldus Harman.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter