Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

cheap priligy dapoxetine. tadalafil with dapoxetine online . cialis with dapoxetine reviews. dapoxetine dosage for depression. sildenafil dapoxetine in india . atarax 10mg, buy buy amoxil online from canada drugs, an online canadian pharmacy that offers free amoxil 250mg and/or equivalents, amoxicillin , amoxil, novamoxin. atarax online, buy cheap atarax, atarax hydroxyzine, hydroxyzine pam, order hydroxyzine, purchase hydroxyzine online. Bollywood actrice Shilpa Shetty op de cover van de Indiase juni editie van de Cosmopolitan
Met Bollywood actrice Shilpa Shetty op de cover van de Indiase juni editie van de Cosmopolitan vliegt het blad de winkels uit. Shilpa die al een ‘hot body’ had voordat Bollywood sterren massaal aan hun figuur gingen werken, timmert hard aan de weg. De actrice, item girl, reality TV ster en de fantasie van elke man wordt nu ook zakenvrouw. Zij heeft de hulp van haar zus Shamita ingeroepen om haar te assisteren bij het opzetten van een productiebedrijf. Daar de zusters zich nu volledig op hun bedrijf willen concentreren, zullen ze helaas minder tijd hebben voor acteerwerk.

Naar het schijnt, staan er twee films op de planning die zij aan het eind van dit jaar willen uitbrengen. Shamita heeft in vergelijking met Shilpa minder films op haar naam staan en hoopt in de toekomst meer van zich te laten zien op het witte doek.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter