Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

atarax is used to treat tension and anxiety through its sedative proprieties. it can also be used to treat allergic skin reactions like hives. atarax without prescription best prices for all customers! generic zoloft cost walmart . next day delivery, average cost of generic zoloft buy levitra online! without a prescription required. fast worldwide shipping .
Het jonge Bollywood celebrity koppel Ranbir Kapoor en Deepika Padukone stond vanavond in de schijnwerpers tijdens het IIFA event dat dit weekend werd gehouden in Bangkok. Zowel Ranbir als zijn mooie vriendin werden onderscheiden met de ‘best new actor’ award voor hun rollen in “Saawariya” en “Om Shanti Om.” Laatsgenoemde film won overigens eerder op de avond meerdere ‘technical’ awards.

Verder ontving Bollywood acteur Akshay Kumar de ’special achievement’ award. Tijdens de uireijking vertelde hij het publiek dat hij vroeger als ober in Bangkok werkte en daarom nog steeds een bijzondere band met de stad heeft. De belangrijkste award voor beste film zal later op de avond bekend worden gemaakt. De films die om de titel strijden zijn: “Guru,” “Chak De India,” “Jab We Met,” “Om Shanti Om,” “Life in a… Metro” en “Partner.”

Bollywoodsterren Abhishek en Aishwarya Rai-Bachchan zijn beiden genomineerd voor de Best Male en Best Female acting award voor hun rollen in “Guru”. We houden jullie op de hoogte van de winnaars.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter