Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

buy baclofen online and receive cheap baclofen after finding a great baclofen copy of your prescription, followed by you mailing your original prescription us . Donkere kringen onder je ogen is niet het mooiste gezicht. Je ziet er minder stralend en fris uit en krijgt er meestal een vermoeid gezicht door. Hoe kom je eigenlijk aan die kringen en hoe werk je ze weg?

De oorzaken
Het kan komen door teveel zon. Door zon kan het pigment onder je ogen toenemen en hierbij kan de rest van je huid achterblijven. Ook erfelijkheid kan een factor zijn. Als je een transparante huid geërfd hebt, zie je de adertjes onder je huid. Natuurlijk speelt ook vermoeidheid een rol, of verkeerde voeding, ouder worden of een allergie.

jan 5, 2015 – estrace-cream 15gm – best drugs buy estrace – cream online – click here estrofem can i get c5g8 lasix buying brand name with doctor  nov 26, 2014 – online canadian pharmacy store! purchase prednisolone for cats . next day delivery, buy prednisolone online australia ., buy prednisone buy estrace online, estrace ivf, estrace coupons, estrace cream price , go back to their office, spend estrace 1 mg twenty minutes on the estrace tablets white  Wat kan je eraan doen?
Als het erfelijk is of aan een allergie ligt, kan je er weinig aan doen. Wat je wel kan doen is met een camouflagestift aan de gang. Je kunt voor de kringen het beste kiezen voor een kleur die één of maximaal twee tinten lichter is dan je gewone foundation. Gebruik voor het aanbrengen van de camouflagecrème een zacht kwastje en klop het voorzichtig in met je vingertoppen. Vergeet daarbij ook het hoekje tussen oog en neus niet. Breng zeker niet teveel camouflagecrème aan. Zo voorkom je een korrelig effect en behoud je een mooi glad resultaat.

Komen jouw kringen door vermoeidheid of verkeerde voeding dan kan je er natuurlijk wel wat aan doen. Drink voldoende water om alle afvalstoffen te verwijden, zorg dat je goed slaapt en uitrust en eet voldoende vitamines. Ook is het verstandig om niet te roken, geen alcohol en zo weinig mogelijk koffie te drinken als je van de kringen af wilt komen.

Heb je toch een avondje doorgehaald en staren de donkere kringen je de volgende ochtend in de spiegel aan? Snijd dan een rauwe aardappel doormidden en laat die 20 minuten op je ogen liggen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter