Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Wanneer je in de parfumerie of drogist staat voor een nieuwe mascara, kan het een hele toer zijn de juiste te kiezen. Moet de mascara verlengend zijn? Of juist omkrullend, meer volume geven, liftend of niet klonterig? En wat is nou eigenlijk het verschil tussen al die mascara’s?

De mascara’s van nu zijn volgestopt met proteïnen en was, allemaal gecreëerd om je wimpers in conditie te brengen en allen met probleemoplossende formules. Maar welke mascara past het beste bij jou? Dit zijn de verschillen.

Verlengende mascara feb 1, 2012 – looking for prednisone ? buy sterapred cod, sterapred dosage – order deltasone buy prednisone online overnight prednisone online kopen Deltasone without prescription prednisone canada . anti allergy medications trusted online 
De borsteltjes van deze mascara’s hebben korte, dicht op elkaar staande haartjes, waardoor je meer van het product zelf op je wimpers kunt aanbrengen. Deze mascara’s zijn ook speciaal ontworpen om meer van de substantie op de puntjes van je wimpers aan te brengen, het belangrijkste deel van je wimpers wanneer je ze langer wilt laten lijken. Lancôme’s L’Extrême is in deze categorie een aanrader.

best prices for all customers! prednisone price philippines . fastest shipping, buy prednisone buy zoloft online from north drug store. low prices guaranteed. canadian international pharmacy association verified member. brand name options  20mg tablets. Volume mascara
Wil je veel? Dan zou je een mascara moeten kopen die het predikaat volume mascara krijgt. deze mascara’s bevatten een dikkere formule van was en siliconen polymeren die je wimpers omhullen en ze voller doen lijken. Zij bevatten ook donkerdere en meer kleurpigmenten. Ze creëren de illusie van vollere wimpers door het aanbrengen van maar een paar laagjes. Voor meer volume is mijn favoriet Hypnôse van Lancôme.

prozac 70 mg 10 mg of prozac every other day prozac sale online medicine price pakistan allergic reaction to prozac time. prozac online purchase buy prozac Krullende mascara
Geloof het of niet, deze mascara’s bevatten polymeren die er voor zorgen dat de mascara samentrekt op het moment dat het product is aangebracht. Hierdoor krimpen en liften de wimperhaartjes. Ze zijn het meest geschikt voor korte wimpers. Probeer eens Panoramic Curl van L’Oréal.

Waterproof mascara
Deze ‘niet uitlopende’ mascara’s bevatten een speciale synthetische formule dat vocht afstoot. De beste waterproof mascara’s zijn alleen te verwijderen met een make-up remover op oliebasis. Water-resistant betekent niet hetzelfde als waterproof, maar deze mascara’s zijn makkelijker te verwijderen. Onthoud dat deze mascara’s je wimpers uitdrogen als je ze vaak gebruikt, dus gebruik ze alleen wanneer dat echt nodig is. Is het nodig om een tijdje waterproof mascara te gebruiken? Smeer dan voor de nacht je wimpers in met Vaseline om te voorkomen dat de haartjes breken. Een heel goede waterproof mascara is Sky High Curves van Maybelline.

Niet-klonterende mascara
Deze mascara’s bevatten ingrediënten als zijde-extract en glycerine. De borsteltjes hebben meestal langere haartjes waardoor je het product regelmatiger kunt opbrengen. Tegenwoordig wordt dit type mascara steeds vaker uitgevoerd met een kammetje in plaats van borsteltje. Een prima voorbeeld hiervan is Rimmel’s Lash Maxxx mascara.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter