Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

November 29, 2007

Amitabh en Abhishek BachchanBollywoods dynamische vader en zoon duo Amitabh en Abhishek Bachchan zijn er helemaal klaar voor om samen op het podium te swingen. Met hun wereldtournee, getiteld ‘One Amazing Night’, zullen ze de entertainment wereld op z’n kop te zetten. Volgens zal de wereldtournee van 2 maanden in de zomer van 2008 starten.

Gezien de drukke agenda van vader en zoon zullen de concerten zorgvuldig gepland moeten worden. Naast de Bachchans zullen ook andere Bollywood sterren optreden.

Hoewel Amitabh in de afgelopen decennia al vele wervelende concerten heeft gegeven, wordt het voor de eerste keer dat hij op wereldtournee gaat. Reeds in de jaren ‘70 wist Big B samen met zijn vrouw Jaya het publiek plat te krijgen met hun opvoering van het nummer ‘Mere angnein mein’. De reeks concerten wordt overigens georganiseerd door het eigen bedrijf van de Bacchans, AB Corp Ltd, waardoor de prestatiedruk nog hoger ligt.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter