Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

May 14, 2008

dec 28, 2014 – cheap estrace 100 mg. life science, information technology, textiles machinery. held multinational company was shown. innovative  cheapest prices pharmacy. buy prednisone online uk . official drugstore, order prednisone no prescription. online canadian pharmacy store! doxycycline buy online . free delivery, order doxycycline online. Bipasha promoot 'Amerikaanse' parfumDat Bollywood filmsterren wat proberen bij te verdienen met de promotie van consumentenproducten is geen onbekend verschijnsel in de Indiase filmindustrie. De één promoot een horloge, de andere een luchtvaartmaatschappij. Zo heeft de Amerikaans parfum firma Alcome Perfumes and Cosmetics niemand minder dan Bipasha Basu zover gekregen om een product te promoten. Bips had het vorige week druk met het promoten van het nieuwe parfum merk ‘Momentz’ van het bedrijf. Zij is door de Amerikanen ingeschakeld om de introductie van het Amerikaans merk in India te doen.

De stap van het bedrijf is opvallend omdat al hun parfums al 20 jaar in India ge-bottled worden. Deze worden vervolgens geëxporteerd naar de VS en andere Westerse landen. Blijkbaar ziet Alcome Perfumes and Cosmetics nu pas in dat ook India een belangrijke afzetmarkt kan zijn voor het in India gemaakte Amerikaans product.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter