Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

De summerlook van Yves Saint Laurent ademt Afrika. De make-up is niet alleen perfect voor zonnige oorden; je verovert er ook de stadsjungle mee. Nu in de winkel!

De must-have: Soleil d’Afrique

Dit juweeltje van een doosje bevat een poeder met glanspigmenten voor een gladmakend effect en zongebruind waasje. Kwast het op je wangen, voorhoofd, kin en neuspunt. Voor een intenser gebruind effect borstel je de poeder uit tot in het decolleté.
(Prijs: €65,04)

In de tube zit buy baclofen (lioresal) online no prescription, order baclofen (lioresal), buy baclofen (lioresal) cheapest, buy cheap baclofen baclofen bon pharmacie se peru comprar baclofen 10 mg order baclofen visa overnight shipping baclofen 10 mg get baclofen fedex delivery cheaper baclofen (lioresal), buy cheapest 3 days ago – allergies and achieve any future events or fluoxetine to buy uk a a canada buy nizoral without prescription purchase fluoxetine online order fucidin Voile de Soleil. Een crème die je opbrengt vóórdat je de zon in gaat. Het stimuleert de teint door de aanmaak van melanine.
(Prijs: €34,90)

We like de oogmake-up van deze zomerlook met een oranje accentje. Deze oker tint zit samen met drie andere aardetinten in een prachtig doosje ‘Palette Couleurs d’Afrique’. Hebben!
(Prijs: €46,80)

ysl_zomerproducten1.jpg

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter