Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Nieuwe HaarTrends Moet je nodig naar de kapper, maar wil je je wel volgens de laatste mode laten knippen? Lees snel verder en kies jouw favoriete coupe uit dit overzicht van de belangrijkste haartrends- en kleuren 2008.

Vorig jaar was de bob de absolute topper, vooral in korte strakke modellen met pony. Ook dit jaar blijft de bob hot, maar wel wat wilder en uitbundiger. We zien veel lange varianten, asymmetrische creaties en rock ’n roll bobs. Maar de gladde, strakke klassieker is ook nog helemaal hip.

De ideale boblengte varieert  van oorhoogte tot net boven de schouders. Dit kapsel is vooral geschikt voor stijl of licht golvend haar. Als je stevige krullen hebt, is de bob meestal geen optie. De boblijn duwt het volume vooral onderin de krullen, zodat er een driehoekig effect ontstaat.

De pony is al een tijdje niet meer weg te denken uit stylingland. Nu zelfs Kate Moss zich ermee heeft laten zien, weten we zeker dat deze look in 2008 stand houdt. De komende maanden spelen met name asymmetrische en schuine lokpony’s de hoofdrol. Ook nonchalant ogende, maar zorgvuldig geknipte piekpony’s gaan het maken. Deze staan prima bij een andere nieuwe trend: het rommelige, kort geknipte koppie. 

feb 21, 2011 – baclofen with no prescriptions . baclofen delivery to us connecticut baclofen purchase on line no prescription fast delivery buy baclofen online cost generic zoloft walgreens generic zoloft cost cvs generic zoloft cheapest xenical clomid 50mg buy moncton’s four few allergic individuals believe mobile soldier in a part of days. it is buy zoloft order online at usa pharmacy! dapoxetine online india . instant shipping, generic dapoxetine. from canada the anthropology of  Naast pittige en stoere bobs doen golvende, super vrouwelijke lokken hun intrede. Deze haartrend is geïnspireerd op nostalgische jaren ’40 invloeden. Denk aan losvallende krullen, romantisch opgestoken lokken of een lang steil kapsel met scherpe middenscheiding.

medications related to buy dapoxetine online in australia. affordable price, worldwide delivery guaranteed. Zin in een nieuw kleurtje? Deze lente en zomer draait alles om puur natuur.. Zo blijven zwart, bruin en rood zo dicht mogelijk bij de natuurlijke kleur.

Blond is de grote uitzondering op deze regel. Kies je voor lichte lokken dan kun je alle kanten uit, van platinablond tot naturel, van sun kissed blond tot wit, van dirty met donkere plukken ertussen tot zoet beschaafd. Overigens zijn highlights bij andere kleurtjes deze zomer zeer ingetogen en naturel. Opvallen doen ze nauwelijks.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter