Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

SchwarzkopfHet grote nadeel van een dure kleurspoeling bij de kapper? Je wast het er na verloop van tijd uit. Schwarzkopf heeft daar een middeltje op gevonden: Schwarzkopf Igora Duality, in de kleur van je spoeling. 28-11-2007

Schwarzkopf Igora Duality (ongeveer € 15) is eigenlijk een soort opfrissertje voor je spoeling bij de kapper. Thuis kun je je haar blijven behandelen met deze conditioner die je kleur langer warm en glanzend houdt (en je haar in topconditie natuurlijk!). Vraag ernaar bij de Schwarzkopf Professional-kapper. Zoek hier een Schwarzkopf-kapper bij jou in de buurt.


 

One Response to “Kleur blijft met Schwarzkopf”

  • It’s the best time to make some plans for the longer term and it is time to be happy. I’ve read this put up and if I could I wish to suggest you some fascinating things or suggestions. Maybe you can write subsequent articles relating to this article. I want to learn more things about it!

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter