Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

November 28, 2007

Bollywood - Shilpa ShettyUit zoekopdrachten via internet blijkt dat Bollywood ster wereldwijd de meest herkende vrouwelijke Indiër is. In de afgelopen tien maanden zijn er diverse artikelen over Shilpa gepubliceerd in kranten uit India, Amerika, Engeland, Schotland, Afrika, Frankrijk, Australië, Pakistan, Spanje, Californië, Singapore, Afghanistan, Bangladesh, Nieuw Zeeland, Arabische Emiraten, Ierland, Denemarken, Indonesië, Mexico, Maleisië, Nederland, Vietnam, Mauritius, Iran, Italië, Canada, Rusland en Duitsland.

Hoewel Shilpa bekend staat als de Bollywoodster met het mooiste figuur, wordt ze wereldwijd gezien als de ‘Indian beauty with brains’. De wijze waarop ze zich presenteerde en gedroeg in het programma ‘Celebrity Big Brother’ maakte veel indruk op de Engelse bevolking. Daarnaast hebben het ‘kus incident’ met Richard Gere en haar hoofdrol in de musical ‘Miss Bollywood’ er ook aan bijgedragen dat ze een van de meestbesproken persoonlijkheden van het afgelopen jaar is.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter