Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 November 27, 2007

Mumbai en Londen halen banden aanMumbai en Londen halen de banden aan om de economie, handel en entertainment stromen tussen beide landen te versterken. In dit verband is de burgemeester van Londen, Ken Livingstone, voor een week in India waar hij onder andere de functie van gastheer op zich neemt tijdens het ‘London and Mumbai’ evenement.

Bij de festiviteiten mag het uiteraard niet ontbreken aan Bollywoodsterren. Bollywood legende Amitabh Bachhan kreeg de zoveelste onderscheiding uit handen van Livingstone. Verder waren ook Aishwarya Rai Bachchan, Abhishekh Bachchan en Sonu Nigam van de partij.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter