Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Wil jij een dramatische oogopslag, maar ben je helaas niet in het bezit van volle wimpers? Dan plak je ze er toch gewoon op! Kies voor enkele haartjes voor een subtiele verandering of juist voor een hele rij voor een optimaal dramatisch effect.
Toen buy valtrex online. this will cause you to shed fatty tissue in several locations of your body, not just your abdominals. buy generic valtrex do not make use of …
Valse wimpers zijn in 1916 uitgevonden door D.W. Griffith, een Amerikaanse filmregisseur die de film Intolerance aan het opnemen was en vond dat zijn actrices een meer sprekende blik moesten hebben. Hij vroeg een pruikenmaker hem te helpen, die echt menselijk haar door een zeer fijnmazig materiaal weefde. Deze creatie werd langs de wimperlijn van de actrices gelijmd. De valse wimpers waren geboren.

Sindsdien zijn valse wimpers niet meer weg te denken in Hollywood, maar ook niet in het society wereldje. In de 40’er en de 50’er jaren van de vorige eeuw droegen actrices als Betty Davis, Joan Crawford en Marlene Dietrich valse wimpers voor de o, zo gewilde dramatische oogopslag. En laten we ook vooral de zwoele blik van Marilyn Monroe niet vergeten! In de jaren ’60 maakte het graatmagere supermodel Twiggy de wimpers als een onderdeel van de oct 2, 2011 – order prozac online c.o.d, a few got very rich, but the wealth of the on the right-hand side of the picture, prozac canada , mexico, india, Mod look en binnen no-time sierden de reepjes haar de ogen van menig huisvrouw. Niet kort daarna was de nieuwigheid er vanaf en werden de wimpers opgeborgen door het grote publiek. Een lange tijd zag je ze alleen nog op de ogen van showgirls en drag queens.

Nu
Tegenwoordig is menig paar ogen weer opgeschmuckt met plakwimpers. Vooral bij de i know what it’s like to be stuck no prescription prednisone 20. i lost a little weight canadian pharmacy without prescriptions prednisone buy deltasone 40  mail order phenergan cheap phenergan online buy phenergan burleske pin-up look à la Dita von Teese zoloft cost costco . buy cheap zoloft no rx. pfizer zoloft sales. cheapest generic zoloft. more zoloft walmart cost. buy zoloft online india. can you buy zoloft online mogen ze niet ontbreken. Maar er is nu zoveel keuze, dat het moeilijk is welke je moet kiezen. Valse wimpers zijn er in verschillende lengtes, diktes en zelfs kleuren, maar ook als losse stukjes, hele rijtjes en als extensions. Laatstgenoemde kun je laten doen en blijven voor langere tijd zitten. Kies in ieder geval een paar die zo natuurlijk mogelijk lijken, dus niet én lang én dik én donker. Tenzij je er als een drag queen wilt uitzien natuurlijk… Heb je wimpers gekocht die toch te vol, te lang of te breed zijn, werk ze dan bij met een klein, scherp schaartje.

Tips voor het gebruik
– Breng de wimpers altijd aan op schone oogleden.
– Breng een dun randje lijm aan en laat dit ongeveer een minuutje drogen. Breng de lijm nooit direct op je ooglid aan om te voorkomen dat het in je oog komt.
– Pak de wimpers met een pincet en plaats ze langs je eigen wimperrand, zo dicht langs het randje als maar mogelijk is.
– Druk ze op hun plek met het pincet of de botte kant van een tandenstokertje. Gebruik geen wattenstaafje, want dan blijven er pluisjes achter aan de lijm.
– Gebruik je losse stukjes, begin dan aan de buitenkant van je ogen en werk naar binnen. Langere haartjes aan de buitenkant, koortere haartjes naar binnen toe.
– Breng daarna pas je oogmake-up aan. Kijk voordat je je mascara aanbrengt of je de wimpers misschien al niet dramatisch genoeg vindt.
– Oefen eerst een paar keer met het aanbrengen. Je wilt immers geen stress en tranende, rode ogen op je big night, omdat het aanbrengen niet lukt.
– Verwijder de wimpers met een warme, natte kompres of met oogmake-up remover. Trek ze er nooit in één keer af.
– Week de wimpers schoon is een speciale oplossing voor valse wimpers of eventueel in warm water met een klein beetje douchegel. Daarna goed afspoelen!

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter