Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

April 9, 2008 

Sherlyn ChopraNa een commercieel desastreus jaar heeft Aditya Chopra, hoofd van Yash Raj Films, Bollywood sexbom benaderd voor een filmrol met Shahid Kapur en Rani Mukherji als tegenspelers. De film, waarvan de titel nog niet bekend is, verhaalt over een driehoeks relatie en zal geregisseerd worden door Anurag Singh. Yash Raj Films hoopt met veel sexy en stomige scenes het volwassen publiek aan te spreken.

Sherlyn die net als Mallika Sherawat en Rakhi Sawant vaak niets verhullende kleding draagt, is erg blij met haar filmrol en geeft aan geen enkele moeite te hebben met hete scenes. Na haar weinig succesvolle filmrollen in Time Pass, Game, Raqeeb en Red Swastika had ze met haar muziekalbum ‘Outrageous’, gelanceerd door Yash Chopra, de overstap gemaakt naar een zangcarrière. Ze ziet deze rol dan ook als een nieuwe kans en wil alles uit de kast halen om een goede prestatie te leveren.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter