Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

April 5, 2008

Figuranten voor Bollywood films lastig te vindenHet wordt voor Indiase Bollywood producers steeds moeilijker om figuranten te vinden. Indiase films worden steeds moderner, maar het huidige figurantenbestand bevat slechts Indiërs die eruit zien als de gemiddelde riksjachauffeur of bazaarhouder. Filmproducenten hebben hierdoor weinig keus als het gaat om het vinden van moderne figuranten die in deze moderne films passen, zo meldt website z24.nl.

In plaats van op markten en straten, spelen de films zich nu af in moderne winkelcentra of nachtclubs. Dit leidt ertoe dat filmproducenten steeds meer buiten de vakbonden om gaan zoeken naar figuranten, meldt de site.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter