Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

April 3, 2008

Bollywood ster Aishwarya Rai Bachchan en haar manBollywood ster Aishwarya Rai Bachchan heeft het aanbod voor de vrouwelijke hoofdrol in Karan Johars ‘Dostana’ afgeslagen. De reden daarvoor is dat zij de liefde voor haar man en Bollywood ster Abhishek Bachchan niet op het witte doek met een andere man wil delen. De film gaat namelijk over een driehoeksrelatie tussen 1 vrouw en twee mannen, waarbij de mannelijke hoofdrollen worden gespeeld door en .

Nu getrouwd is met Abhishek voelt zij zich niet prettig in een rol waarbij zij op het witte doek heen en weer geslingerd wordt door haar gevoelens voor eigen man en John Abraham. De voormalige schoonheidskoningin heeft er overigens geen moeite mee om met een andere acteur, dan haar eigen man, in een romantische film als Jodhaa Akbar te spelen.

“Ik wil alleen geen rol waarbij Abhishek en een andere man moeten strijden om mijn liefde. Hoewel het een film betreft zou het publiek zich toch kunnen afvragen of ik John boven Abhishek verkies en daar pas ik voor”, aldus Aish tijdens een interview met het blad Mid Day. Karan Johar die weinig op had met de persoonlijke overwegingen van Aish, heeft uiteindelijk gecontracteerd voor de rol.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter